DİZİ / KAYIP ŞEHİR 10. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kayıp Şehir 10. Bölüm özeti:

Kadir, Aysel'in kapısına gidiyor

Kadir, İrfan’ın Aysel ile ilişkisini öğreniyor ve iki kardeş bu yüzden bozuşuyor. Hem İrfan’ı hem de Sadık’ı düştükleri belalardan kurtarmak isteyen Kadir, daha fazla dayanamıyor ve Aysel’in kapısına gidiyor.

Tam zamanında gelen Kadir, hırsızlara kafa tutar. Hiç beklemedikleri bir anda Kadir’i karşılarında bulan adamlar önce şaşırır, sonra da ondan kurtulmaya çalışırlar. Zehra kendini Kadir’e siper eder.

Aysel ile çalkantılı bir ilişki yaşayan İrfan, ona bir teklifte bulunur. Ancak aldığı cevap İrfan’ın beklediği cevap değildir. Seher’in haricinde, Kadir de İrfan’ın Aysel ile ilişkisini öğrenir. İki kardeş bu konu yüzünden bozuşurlar.

İsmail ve Zeynep ise sonunda bir ev tutarlar. Ama ev Zeynep’in hiç içine sinmez. Furkan, ablasını ailesine karşı yumuşatmak için onunla konuşmaya gelir.

Ethem, Sadık’tan iyiliğinin karşılığını ödemesini ister. Randevulaşırlar. Ondan bir emanet almasını ister. Bunun İrfan ile ilgili olduğunu tahmin eden Sadık yapmak istemez. Fakat Ethem onu fena köşeye sıkıştırır.

Danielların partisinde Sadık’a yakalanan Seher, bütün aileden tepki görür. Özellikle de Meryem söyledikleri ile kalbini çok kırar.

Dede İsmail ise eski bir tanıdığını bulmak için yine dışarı çıkar. Bu kez yanında Meryem de vardır.

Hem İrfan’ı hem de Sadık’ı düştüğü beladan kurtarmak isteyen Kadir, daha fazla dayanamaz ve Aysel’in kapısına gider.