DİZİ / KARAGÜL 52. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karagül Dizisi 52. Bölüm özeti:

Şamverdi ailesi Kendal ' ın katil olduğu haberiyle sarsılmışken, Murat ' ın avluya girişiyle birlikte büyük bir şok yaşar. Bu gerçekle yüzleşmeye cesaret edemeyen Ebru, bir de Murat ' tan, sorularına karşılık cevap alamayınca, herkesi etkileyecek büyük bir karar verir.

Kendal, Murat ' ın ortaya çıkmasıyla hapisten kurtulma şansını yakalamış olsa da dışarıda onu bekleyen tehlikeden habersizdir. Narin ' in, Baran ' ı kaybetme korkusu Murat ' la beraber daha da büyüyerek Narin ' i iyice çıkmaza sürükler. O Murat ' a ne kadar yalvarsa da, Murat bu sırrın artık gizli kalmaması gerektiğini söyler.

Narin Murat ' ı engellemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu sırada Oğuz Narin ' i tamamen kaybettiğini düşünerek, beklenmedik bir karar alır. Kadriye için Murat ' ı karşısında görmek ölüm haberini aldığı andan daha da zor gelir.

Murat ' ın katili sandığı Kendal ' a yaptığı haksızlık onu kemirirken, Murat ' ın hayatta olup da ortaya çıkmayışını nasıl affedecektir.Konakta herkes Murat ' ın neden daha önce gelmediğini sorgularken, Ada hepsinin karşısında durur ve sadece o babasına kavuşmanın mutluluğunu tam anlamıyla yaşar.Tüm bunlar yaşanırken, Murat ' ın bile tahmin edemediği bir durum konağın derinden sarsılmasına sebep olacaktır.