DİZİ / KARAGÜL 49. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karagül Dizisi 48. Bölümde yaşananalar:

Konakta isyan sesleri yükselirken, Kendal, çıkıp çıkamayacağı belli olamayan karanlık bir yola çoktan girmiştir. Murat, Kendal'a hak ettiği cezayı vermeye kararlıdır. Kendal için artık yaptıklarının bedelini ödeme zamanı gelip çatmıştır.

Kendal düştüğü tuzağın içinden kurtulmak için çırpınırken, Asım'ın giderek garipleşen hareketleri başta Kadriye olmak üzere herkesin dikkatini çeker. Kimsenin haberi olmasa da Asım kendi içinde en büyük savaşı vermektedir.

Asım'ın vereceği karar, sonun başlangıcıdır. Oğuz ve Narin arasındaki belirsizlik giderek çıkmaza sürüklenir, Kadriye bu konu hakkında Oğuz'la konuşmaya kararlıdır. Fırat Cemal'in sürekli ortada olmasından rahatsızlık duymaya başlar ve bunun ardında başka şeylerin olduğundan şüphelenir.

Bu sırada Ebru'nun karşısına hiç beklemediği yeni bir fırsat çıkar. Ancak bu sırada Ebru'ya gelen bir haber en başta Ebru olmak üzere bütün konağın korkulu anlar yaşamasına sebep olur. Murat,ne yapacağını bilemez bir durumdayken kendini birden saklandığı herkesin arasında bulur. Murat sevdikleri arasında, en büyük imtihanı vermeye çalışmaktadır.