DİZİ / KARADAYI 89. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karadayı Dizisi 88. Bölümde yaşananlar:

Mahir, Haydar'ın hayatını kurtarabilmek için farkında olmadan Orhan'ı öldüresiye dövmüştür. Büyük bir vicdan azabıyla kardeşini hastaneye götürür. Orhan'ın tedavisi sürerken yanından ayrılmaz.

Bu sırada Orhan olayları birleştirerek abisinin kabadayılara oyun oynadığını anlar. Orhan içindeki öfkeye ve kıskançlığa yenilip abisini ele verecek midir? Feride, Vehbi ve Belgin'le yediği akşam yemeğinde ikisi arasında bir ilişki olduğunu anlamıştır.

Belgin'in yemek boyunca kışkırtıcı tavırları karşısında sağlam durmaya çalışır çünkü Mahir'in ona verdiği sözü tutup Belgin'den uzak duracağından emindir. Karmaşık duygularla restorandan ayrılan Feride'yi kadınsı hisleri rahat bırakmamaktadır.

Sevdasını kıskanan Feride, restoranda düşürdüğü cüzdanını vermek üzere Belgin'in güzellik salonuna gidecektir. Mahir ve Belgin'i bir kez daha baş başa gören Feride yıkılır. Mahir bir kez daha Feride'yi ikna edebilecek midir?

İlknur'un yaptığı çalışma sonrası gecekonducular için bir çıkış yolu bulunmuştur. Emsal davası açılacak ve herkes evini değerinde satabilecektir. Bütün bunlar olurken pasajdan gizlice ayrılan Haydar izini kaybettirmiştir.

Kabadayıların onun peşinde olduğunu bilen Mahir bir an önce onu bulmak ve saklamak zorundadır. Mahir ve kabadayılar iki koldan Haydar'ı aramaktadır. Mahir, Haydar'ı bulup Haydar'ın canını kurtarabilecek midir?