DİZİ / KARADAYI 88. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karadayı yeni bölümde Mahir ve Orhan tekrar karşı karşıya geliyor. Karadayı son bölümde Haydar'ı öldürmek için Seyis tarafından görevlendirilen Orhan, Karadayı tarafından durdurulmuştu. Fakat Karadayı Mahir karanlıkta Hayydar'ı öldürmeye gelenin kardeşi Orhan olduğundan habersizdi ve ona gereken dersi vermişti.

Feride Belgin'den neler öğrenecek ?

Karadayı yeni bölümde Orhan'ın öfkesi bu olaydan sonra daha da büyüyor. Mahir'e eninde sonunda öldürüleceğini söyleyen Orhan, o gün geldiğinde o durumu karşısına geçip zevkle izleyeceğini szölerine ekliyor. Mahir, Feride'yi ne kadar uzak tutmaya çalışsada bu konuda başarılı olamıyor. Çünkü Feride'nin özellikle Belgin2in peşine bırakmaya niyeti yok. Karadayı 88. bölüm fragmanının bir sahnesinde, Feride Mahir ve Belgin'i kuaförde birlikte yakalıyor. Feride Belgin'e seven bir kadının erkeğine nasıl sahip çıktığını bir kez daha gösteriyor. Belgin'i tehdit eden Feride'yi Mahir durdurabilecek mi?

Sosyete Yusuf kimi boğazlıyor ?

Karadayı pazartesi akşamları Atv ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ederken yeni bölümü şimdiden merak konusu olmaya başladı. Karadayı 88. bölümü ile 08 Aralık 2014 pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv ekranlarında...