DİZİ / KARADAYI 62. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karadayı Dizisi 62. bölüm özeti:

'KARADAYI' 62. bölümüyle 10 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de...

Nazif'in kararı bütün aileyi derinden sarsar. Babasının kurtuluşu için canı pahasına mücadele eden Mahir, Cumhurbaşkanı onayına kadar geçen süre içinde onu ipten kurtaracak başka bir yol bulmak zorundadır.

Elinde bir tek Nazif'in kalemini kıran Akın hakim kalmıştır. Mahir, Akın hakimin tesir altında kalarak bu kararı verdiğine emindir ve kimler tarafından neyle tehdit edildiğini bulup suyu tersine çevirmek istemektedir.

Akın hakimin karşısına çıkar fakat Akın hakimi ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır. Mahir bir yandan da o gece ailesine silahlı saldırıda bulunanların kim olduğunun peşine düşer. Songül büyük bir vicdan azabı duyar.

Yapılan soruşturma neticesinde tanıkların da ifadesiyle Melih'in intihar ettiği kesinleşmiştir. Feride bir nedeni olmadan Melih'in canına kıymayacağını bilmektedir. Neden sorusu içini kemirmektedir. Kardeşinden kalan bir not ya da bir veda mektubu olup olmadığını araştırmaya başlar. Bu durum Mehmet Saim'i rahatsız eder. Zira eski defterlerin açılması hem Mehmet Saim hem de Turgut için hiç iyi olmayacaktır.

Orhan ilk cinayetini işlemiştir. Muhsin'in nasıl öldürüldüğü soruşturulmaktadır. Bütün gözler Orhan'a çevrilmiştir. Gördüğü işkence yüzünden ayakta bile duramayan Orhan, Serdar'dan babasının teslim olduğu haberini alır.