DİZİ / KARADAYI 54. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karadayı Dizisi 54. Bölüm özeti:

Mahir, Feride'nin Sinan'la nikah masasına oturduğunu duyunca delirir. Sevdiği kadının başkasının karısı olmasına izin vermeyecektir. Bu oyunu bozmak için harekete geçer.

Feride nikah organizasyonunda Sinan'ın bir günahı olmadığını düşünürken Sinan'ın aşkını itiraf etmesiyle şoke olur. Bunu da öğrenen Mahir için artık durmak, sabretmek diye bir seçenek yoktur... Yaptıklarının hesabını sormak için Sinan'ın karşısına dikilir ancak bu başına ummadığı dertler açar...

Feride bu nişan oyununu bitirmeye kararlıdır. Neticede babasını üzmeyi bile göze almıştır. Ama hiç beklemediği bir şey olur. En güvendiği insan tarafından sırtından bıçaklanır...

Mahir bir yandan Sinan'la uğraşırken diğer taraftan Turgut'un suçlarını ispat etmek için Suat'ın peşine düşer. Suat'ı yakalamak için zekice bir plan kuran Mahir hiç beklemediği biriyle yüz yüze gelir.

Orhan, Mahir Kara'yı Kurtaracak mı?
Karadayı bir önceki bölümde Mahir, Yasin ve Feride'nin tüm çabalarına rağmen suçsuz yere tutuklanıp cezaevine girmişti. Orhan ise abisi Mahir Kara'yı kurtaracak herhangi bir ifade vermeyecegini söylesede kardeşi Songül, Orhan'ı ikna ederek Mahir Kara'nın cezaevinden çıkmasını sağladı.

Turgut Babasını Gözden Çıkarıyor
Turgut'un babası İskender, oğlunun gizli görevde olduğu yalanını anlamış ve Mahir'e bir oyun düzenlendiğini hissetmişti. Gerçekleri Turgut'un yüzüne Tokat gibi çarpan İskender, oğlunu evlatlıktan da reddetti. Kin ve hırsla dolan Turgut, babasını gözden çıkararak Suat'a korkunç bir görev vererek babasının kaçırılmasını istemişti.

Feride, Sinan'a Evet Diyecek Mi?
Feride, Annesi, babası ve Sinan'ın oyununa gelerek istemeyerek de olsa nikah masasına oturmak zorunda kalmıştı. Feride'nin nikahta evet diyerek Sinan'la olan oyuna devam mı edecek? Yoksa herşeyi itiraf mı edeceği şimdiden merak konusu oldu.

Feride, Sinan'a Hesap Soruyor
Karadayı 13 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 54. bölümde ise kendisine yapılan bu oyundan dolayı çok sinirli olan Feride, Sinan'ı adeta köşeye sıkıştırıp hesap sorar. Sinan İse Feride'ye bu oyunu babasıyla birlikte kurduklarını itiraf ederek Feride'ye aşık olduğunu söyler.

Mahir Kara Öfkeden Deliye Döner
Feride ve Sinan'ın nikah masasına oturduğunu öğrenen Mahir Kara öfkeden deliye döner. Sokakta karşılaştığı Sinan'la kavgaya tutuşan Mahir Kara, Sinan'a hakettiği dersi verecek mi?

Karadayı 53. bölümde neler yaşanmıştı?

Mahir Tutuklanır
Feride ve Yasin'in bütün çabalarına rağmen, Mahir'in tutukluluk kararı verilir. Nazif Kara'dan sonra Mahir için de suçsuz yere cezaevinin yolu görünmüştür. Feride, adaleti sağlamak için Mahir'in kaçmasına mani olduğuna ilk defa pişman olur. Çünkü Mahir'in etrafındaki çember gittikçe daralmaktadır.

Herkes elbirliği içinde Mahir'i kurtarmak için uğraşırken, Orhan abisi lehinde asla ifade vermeyeceğini açıkça söyler. Feride ve Nazif, Mahir için başka bir çıkış yolu olmadığının farkındadır.

İskender'in tehlikeli çıkışı
Turgut ise babası İskender'i kandırmak için gizli görevde olduğunu beyan eder. İskender önce buna inansa da daha sonra Turgut'un yalan söylediğini, Mahir'in başını yakacağını anlar. Bildiklerini herkese anlatacağını Turgut'a söyleyerek onu evlatlıktan reddeder. Ancak bu çıkış İskender için tehlikeli olacaktır. Çünkü Turgut Suat'ı yine görev başına çağırır. Üstelik bu defa gözden çıkardığı, kendi babasıdır.