DİZİ / KARADAYI 50. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karadayı Dizisi bir önceki bölümde Mahir ve Feride birbirlerine kavuşurlarken Yasin, Mahir ve Feride'ye, Turgut'un sınırdan çıkmak üzereyken yakalandığı müjdesini verdi. Feride ve Mahir kabusun sona erdiğini düşünerek karakola gittiler.

Sinan ve Necdet'in birlikte yapacakları sevkiyatın zamanı belli olmuştur. Necdet malları çalıp Sinan'ın belirlediği yere taşıyacaktı. Oysa ki Necdet'in başka planları vardır, malları Sinan'ın belirlediği depoya taşımak yerine kendi deposuna taşıyınca Sinan, Necdet'i ummadığı bir şekilde cezalandırdı.

Mahir, Söngül'e verilen yüzüğün hesabını Osman'dan sorarken Yasin, Songül'e yüzüğü kendisinin taktığını Mahir'e söyledi. Diğer taraftan Feride'nin babası Turgut'un bir an evvel ülkeden gitmesini ve arkasında da hiçbir iz bırakmamasını istemektedir. Ancak Feride Turgut'u ve arkasındaki nüfuzlu kişiyi yani o bilmese de babasını yakalamaya kararlıdır.

Mahir ve Feride Turgut'a bir adım daha yaklaşmak için yeni planlar yaparken Feride'nin babası Mehmet Saim'in kendilerini gizlice izlediginden habersizdir. Bu beklenmedik olay, Mahir ve Feride'nin aşkında bir dönüm noktasına yol açacaktır...

Karadayı 50. bölüm özeti:
Mahir ve Feride'nin görüştüklerini öğrenen Mehmet Saim deliye döner. Turgut'un kaçması için yardım etmekten vazgeçer... Çünkü aklında yepyeni bir plan vardır artık...

Mahir uzun zamandır peşini kovaladıkları delilden bir netice çıkmadığını öğrenince, babası için bütün umudunu yitirmiştir. Zira Turgut'u da bulamamaktadırlar. Ama Feride, Nazif Kara davası için hala mücadele etmektedir. Feride'nin bu azmi karşısında Mahir de Turgut'u yakalamak için beklemeye başlar. Turgut da bundan habersiz Mahir'e adım adım yaklaşmaya.

Nazif kadim dostu Dalyan'ın arkasından iş çevirdiğini öğrenir ve hayal kırıklığına uğrar. Oysa kader Nazif'in yüzünü güldürmek için bambaşka bir sürpriz hazırlar.