DİZİ / KARA PARA AŞK 23. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kara Para Aşk Dizisi 23. Bölüm özeti:

Nilüfer'i ikna etmeyi başaran Elif ve Ömer, Metin'i tuzağa düşürmek için kolları sıvarlar. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Ömer yakınındaki muhbirden habersizdir. Metin, Ömer'in elinden kurtulmayı başarır fakat Tayyar'ın adamlarına yakalanır. Metin'i elinden kaçıran Ömer'in onun peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Ömer Metin'i yakalayabilecek midir? Hüseyin Tayyar'a yardım etmeye devam etmektedir. Sami'nin cinayet şubedeki muhbirin peşinde olduğunu bilen Hüseyin, kendince dikkatli davranmaktadır. Oysa ekipten biri Hüseyin'in sık sık ortadan kaybolmalarından şüphelenmeye başlamıştır.

Hüseyin'den şüphelenen kimdir? Bu şüphesini Ömer'le paylaşacak mıdır? Tayyar'ın eline düşen Metin daha fazla oyun oynamak istemez ve Tayyar'la yüzleşmeye karar verir. Metin Tayyar'a babası olduğunu bildiğini söyler. Bu gerçeği hiç bir zaman kabul etmek istemeyen Tayyar kendisini sırtından vuran Metin'i affedecek midir?

Metin Tayyar'ın elinden kurtulabilecek midir? Bir yanıyla kızgın ve kırgın da olsa hala Metin'e aşık olan Nilüfer büyük acı çekmektedir. En büyük desteği ablalarından ve Ömer'den bulur. Ömer, Aslı ve Nilüfer'le yakın ilişkiler kurmaya başlamıştır.