DİZİ / KARA PARA AŞK 19. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kara Para Aşk Dizisi 19. Bölüm özeti:

Ömer Komiser Ali'ye attığı yumrukla geri dönülmez bir yola girmiştir. Ali'nin uzaklaştırma fikrinden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Hemen işlemleri başlatır. Ömer'in yetkileri elinden alınmış ve hayatını adadığı mesleğinden uzaklaştırılmıştır.

Ömer buna sebep olan Tayyar ve Ali'yi yakalatmaya yemin eder. Tayyar amacına ulaştığı ve kazandığı için keyiflidir, hiç beklemediği bir anda evinin önünde bekleyen Ömer'i görünce deliye döner. Ömer Tayyar'ı göz hapsine almıştır.

Tayyar Hüseyin'i arar ve Ömer'i oradan uzaklaştırmasını ister. Ömer'i Tayyar'ın evinin önünden ayırabilecek tek kişi vardır. Hüseyin ondan yardım isteyecek midir? Roma hazırlıkları yapan Metin, Nilüfer ve Elif'e iki ayrı sürpriz hazırlar. Bu hediyelerin daha sonra ayağına dolanacağından habersizdir.

Sami ve Ömer operasyon için Elif'i son kez hazırlarlar. Bütün detaylar konuşulur ertesi gün havaalanında buluşulacaktır. Ömer havaalanına giderken Bahar engeline takılır. Bahar'ın verdiği kartta Sami'nin Elif'e yazdığı mesajı görür. Elif'in ondan uzak durmasının nedenini anlar.

Havaalanında Sami'nin karşısına dikilip hesap sorar. Sami'nin bu kez alttan almaya niyeti yoktur ve Ömer'i operasyondan çıkarır. Ömer Roma'ya gidemeyecektir. Ömer Elif'in kendisi olmadan Roma'ya gitmesine izin verecek midir? Ömer her şeyi göze alıp Roma'ya gidecek midir?