DİZİ / KALP HIRSIZI 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kalp Hırsızı Dizisi 4. Bölüm özeti:

Tekin'den Defne'ye Büyük Sürpriz! Gün geçtikçe babalık rolüne daha çok alışan Tekin, Bora ile daha fazla yakınlaşmaya başlamıştır. Bu durumdan son derece mutlu olan Defne, Tekin'in başına nasıl bir bela açtığının farkında değildir.

Defne'nin polis emeklisi babası, soruları ile Tekin'i sürekli köşeye sıkıştırmaktadır. Bu sırada Kemal, Filiz ve Sinan ise, Defne'nin evindeki tombağı Tekin'den gizli çalma planları yapmaktadır. Öte yandan Tekin, Defne'ye öyle bir sürpriz hazırlamaktadır ki, sürprizi gören Defne ne yapacağını şaşırır!

Defne, âşık olduğu adam tarafından doğmamış çocuğu ile birlikte terk edilmiştir. Oğlu Bora'ya babasının kendisini terk ettiğini söyleyemez ve ona babasının ağzından mektuplar yazar. Bu, onu bir süre oyalasa da, baba özlemi dayanılmaz hale geldiğinde Bora konuşmamaya başlar.

Tekin, değerli antikalar, tablolar çalan bir sanat hırsızıdır. Hırsızlık yapmak için Defne'nin evine girdiğinde, Bora uyanır ve onu hiç görmediği babası sanar. Bora uzun bir süreden sonra ilk defa konuşmuştur.

Defne tamamen çaresiz kalmıştır. Ya oğluna babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatacak ya da uzun süre sonra Bora'nın konuşmasını sağlayan hırsızın peşine düşerek onu baba diye eve getirecektir.