DİZİ / İFFET 20. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

İffet dizisinin 20. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınladnığı anda sitemizde yer alacaktır. İffet 20. bölüm fragmanı ve 19. bölümde yaşananlar.

Tehlikeli yakınlaşma

Cemil annesinin hasta olduğunu öğrendiğinde İstanbul'a döner. Bundan sonra her şeyi ve herkesi bir kenara bırakıp annesi için yaşayacaktır. Onu yalnız bırakıp gittiği için kendini suçlarken hayatının en büyük acısını yaşar. Ve ona destek olmak için yanında İffet vardır.

İffet, ilk başta olanlardan habersiz, sözünü tutmayarak geri dönen Cemil'i suçlar. Gerçeği öğrendiğinde ise pişman olur. Çünkü geçmişte ne yaşanmış olursa olsun bir annenin hayatı söz konusu olduğunda diğer her şey önemsizdir.

Cemil ve İffet yan yana geldiklerinde bu güne kadar hiç yaşamadıkları şeyler yaşarlar. İffet, Cemil'in hiç bilmediği yönlerini öğrenir. Aralarında aşktan da öte bir bağ vardır artık. Bundan sonra İffet için her şey daha da karışık bir hal alır.

Ali İhsan'la olan evliliği hiç de hayal ettiği gibi gitmemektedir. Yasemin ve Ali İhsan arasındaki yakınlaşma çok canını yaksa da evliliğinin arkasında durmaya çalışır. Alışık olmadığı bu yeni dünyaya uyum sağlamak için Ali İhsan'ın istediği kadın olmak için çabalar ama sonunda yine hüsrana uğrar.

Cemil ve İffet'in acıları onları sürekli yan yana getirir. Asıl soru, bu tehlikeli yakınlaşmanın sonunda neler olacağıdır.