DİZİ / HAYAT YOLUNDA 9. BÖLÜM FOTO GALERİ

Hayat Yolunda Dizisi 9. Bölüm özeti:

Şafak ' ın eline, Melis ' in hamileliği ile ilgili düzenlediği sinsi planın kanıtları geçiyor. Ve Şafak bu kozu kullanmaya karar veriyor.

Dizinin bu bölümünde; Şafak ' ın eline, Melis ' in hamileliği ile ilgili düzenlediği sinsi planın kanıtları geçiyor. Ve Şafak bu kozu kullanmaya karar veriyor.

Sosyal hizmetlerden gelen telefon, olayların akışını değiştirir. Şafak, Alp ' e bir an evvel imzalamasını, yoksa Melis ' in hamileliğini mahkemede kullanacağını söyler. Şafak ' ın itirafından sonra Cem ' in karısının yanında olmasına tahammül edemeyen Alp, sözünün arkasındadır. Eğer başarılı cerrah istifa etmezse, sadece Zeliş ' in evlat edinilmesi değil, hastane de tehlikeye girecektir.

Bu arada Melis ' in başhekimlikte kalacağı bomba etkisi yaratır. Bir de üzerine Alp ' in, Melis ' e hastanenin yüzde 10 ' luk hisseyi devrettiği ortaya çıkınca Şafak çılgına döner. Cem ' in ise Alp ' e karşı sabrı kalmamıştır.

Kendisi bizzat Zeliş ' i almak için sosyal hizmetlere başvurur. Yelda, sonunda Selim ' e bir şans vermeye karar verir ancak, kulak misafiri olduğu bir konuşma her şeyi değiştirir. Yelda ' nın tepkisine anlam veremeyen Selim ise, Seza ' yla görüşmeye başlar.

Şafak, Alp ' e yaptığı itirafı bir kez de Cem ' in yüzüne söyler. İkinci bir şans elde eden Cem, bunu kaybetmemek için Şafak ' a söz verir. Cem ' in talebine ise sosyal hizmetlerden sürpriz bir ret cevabı gelir.

Zeliş ' i kaybetmek istemeyen Cem ' in, Alp ile anlaşmaktan başka çaresi kalmazken, Melis ' in hamileliği ile ilgili düzenlediği sinsi planın kanıtları Şafak ' ın eline geçer. Şafak bu kozu kullanmaya niyetlidir.