DİZİ / HAYAT YOLUNDA 7. BÖLÜM FOTO GALERİ

Hayat Yolunda Dizisi 7. Bölüm özeti:

Alp ' in boşanmak istemediğini söylemesi Şafak ' ın aklını karıştırıyor.Alp ' in boşanmak istemediğini söylemesiyle şok olan Şafak, her ne kadar inkar etse de kocasının verdiği karar aklını karıştırmaya yeter. Melis, mahkemede olanlardan sonra yine rahat durmaz ve oyunlarına devam eder. Alp ise, içindeki şüphelere son vermek için bir dedektif tutar.

Alp ' in boşanmak istemediğini söylemesi Şafak ' ın aklını karıştırıyor.

Alp ' in boşanmak istemediğini söylemesiyle şok olan Şafak, her ne kadar inkar etse de kocasının verdiği karar aklını karıştırmaya yeter. Melis, mahkemede olanlardan sonra yine rahat durmaz ve oyunlarına devam eder. Alp ise, içindeki şüphelere son vermek için bir dedektif tutar.

Selim, yıllar sonra kavuştuğu annesini yeniden kaybetmek üzeredir. Yelda ise bu zor anlarında Selim ' i bir an olsun yalnız bırakmaz. Bu durum, ondan uzak durmaya çalışan Selim ' i oldukça zor duruma sokar. Yakışıklı doktor, Yelda ' ya gönlünü istemese de çoktan kaptırmıştır.

Şafak ' ın eline Melis ' ten intikam almak için fırsat geçer. İki kadın arasındaki konuşmaya kulak misafiri olan Cem, duyduklarını yanlış yorumlayınca işler iyice karışır.

Alp, Melis ' in yanından taşınıp, otele yerleşir. Bunu duyan Melis çılgına döner ancak, bu sefer elinde çok sağlam bir kozu vardır. Şafak ise, sonunda her şeyi bir kenara bırakıp Cem ' e karşı bir adam atar.