DİZİ / HAYAT YOLUNDA 5. BÖLÜM FOTO GALERİ

Hayat Yolunda Dizisi 5. Bölüm özeti:

Cem ile Şafak ' ın beraber çalışmasını bir türlü kabullenemeyen Alp, kıskançlıktan deliye dönüyor ve Melis ' ten Cem ' i hastaneden göndermesini istiyor.Başhekimlik görevine ısınan Melis, hastane içindeki gücünü ispatlamak ve yerini sağlamlaştırmak için harekete geçer. Ancak Veysel Hoca ' nın sempatisini kazanmak hiç de kolay değildir.

Cem ile Şafak ' ın beraber çalışmasını bir türlü kabullenemeyen Alp, kıskançlıktan deliye dönüyor ve Melis ' ten Cem ' i hastaneden göndermesini istiyor.

Başhekimlik görevine ısınan Melis, hastane içindeki gücünü ispatlamak ve yerini sağlamlaştırmak için harekete geçer. Ancak Veysel Hoca ' nın sempatisini kazanmak hiç de kolay değildir.

Cem, elindeki sorunla ilgili Selim ' e gider. Yapılan tetkiklerden sonra başarılı cerrahın sorununun, psikolojik olduğu ortaya çıkar.

Tayfun, Seza ' nın daha fazla üzülmemesi için Selim ile konuşur. Selim her ne kadar takmıyormuş gibi görünse de, Seza bir şekilde aklını karıştırmıştır.

Cem ile Şafak ' ın beraber çalışmasını bir türlü kabullenemeyen Alp, kıskançlıktan deliye döner. Melis ' ten Cem ' i hastaneden göndermesini ister. Zeliş ' in başarılı tedavisini öğrenen Melis, gazetelerde haberin çıkmasını sağlar. Zeliş ' e verdiği sözü tutmak isteyen Cem, onu boğaz gezisine çıkartır.

Bu keyifli tekne turuna Şafak ve kızı da katılmıştır. Ancak güzel başlayan gün Cem ' in gazetedeki haberi görmesiyle yarım kalır. Hastanede de ortalık fena karışır. Gazetedeki haberi tek okuyan Cem değildir. Fatma ' nın Van ' daki kocası Arif de haberi görür görmez soluğu İstanbul ' da alır. Öfkeli koca belinde silah ile Zeliş ve annesi Fatma ' nın peşine düşer.