DİZİ / HAYAT DEVAM EDİYOR 24. BÖLÜM FOTO GALERİ

Hayat Devam Ediyor dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Berat, Zeliha'ya olan büyük aşkı nedeniyle onurunu bile hiçe sayarak ayağına gider. Ancak Zeliha beklediği hoşgörüyü gösteremez… Bu arada Deniz gizlice gördüğü fizik tedaviye cevap verir ve herkesi şaşırtarak ayağa kalkar.

Berat'ın karşısına dikilerek Zeliha konusunda ilk kez açıkça meydan okur. Siraç ise olaylı gezinin ardından Pelin'e sinirlenerek kahvede kalır. Şebnem bu fırsatı kaçırmaz. Onları birlikte gören Pelin bu duruma çok kızar.

İsmail ise ailesine daha iyi koşullar sağlayacağı için, yeni işinin heyecanıyla doludur. İşe gitmek için çıktığında bir gasp olayına istemeden karışır. İyi niyetinin karşılığını zarar görerek çeker.

Siraç babasının düştüğü duruma isyan eder. Şirin, Yusuf'un kendisine şöhret, para ve güç kapılarını açacağına iyiden iyiye inanır. Oysa Yusuf'un derdi başkadır. Şirin'i tehlikeli saatler beklemektedir... Diğer yandan Mina, Lavin ile ilgilenmeye başlamıştır. Bu durum Malik ile ikisini yakınlaştırırken Bekir'i de çileden çıkarır.

Bekir, çıldırıp evi bastığında bu defa karşısında Nazım'ı bulur. Hayat, miras konusundaki kararını açıklamak için herkesi eve toplar. Kerem de gelir. İsmail ve Bekir eve geldiklerinde kapıdaki arabaları görürler ve gerilirler. Evde herkesi şoke edecek bir yüzleşme olur.