DİZİ / HAYAT DEVAM EDİYOR 18. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Hayat Devam Ediyor 18. Bölüm Özeti

Hastaneye kaldırılan Deniz yaşam savaşı verirken; olaydaki tüm deliller Berat'ı işaret eder. Hastaneye giden Berat'la Zeliha tartışırlar. Diğer taraftan Mina'nın isteği üzerine onunla kalan Bekir sevdiği kızla yakınlaşır.

Onları samimi şekilde gören Malik bu durum karşısında adeta deliye döner. Öte yandan Hayat'ın Sosyal Hizmetlere gitmesinden sonra iyice içine kapanan İsmail, artık çocuklarına karşı daha anlayışlı ve hoş görülü bir baba olacağını düşündüğü anda Bekir'in Şirin'i bıçakladığını öğrenir.

Cennet ise, kendi kızına yaptıklarını hatırlatarak Kudret'i de Şirin'i bekâret kontrolüne götürmek zorunda bırakır. Bu durumu öğrenen Kürşat, Şirin ile aralarında olup biteni öğrenen Siraç'a, kardeşiyle ilgili duygularını ve niyetinin ciddiyetini açıklar.

Hayat ise yeni yuvasına alışmaya çalışırken, karnındaki bebek ve okuma isteği arasında kalır. Bir iş görüşmesi için Fransa'ya gitmesi gereken Pelin, Giray'ın da kendisiyle gelecek olmasına karşı tepki gösterir ve gitmek istemez.

Bu durum Siraç ile arasında gerginliğe neden olur. Zeliha'yı kırdığı için gönlünü alıp eve getirmek amacıyla hastaneye giden İsmail, Berat ve Zeliha'yı el ele görür. Zeliha İsmail'i karşısında görünce ne yapacağını şaşırır.