DİZİ / HAYAT DEVAM EDİYOR 14. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Hayat Devam Ediyor dizisinin 14. Bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Hayat Devam Ediyor 14. Bölüm fragmanı ve 13. bölümde yaşananlar.

İsmail'in feci halde yediği dayağı, tüm aile Kürşat'tan bilir. Siraç ve Bekir, Kürşat ve arkadaşlarında hesap sormaya gider. İsmail'in kötü hali tüm aileyi etkiler ve bir araya toplar.

Diğer yandan Kerem'in peşindeki adamlar Siraç'a baskı yaparlar. Kerem babası ve Zozan'ın kendi yüzünden öldüklerini öğrenince çok sarsılır ve herkesi şaşırtacak şok bir karar verir.

Siraç, Hacının adamları ile yaptığı tartışmaya şahit olan Pelin'in bu duruma vereceği tepkiden çekinir. Bu arada Bekir ve Mina arasındaki yakınlaşma giderek aşka dönüşmektedir.

Diğer yandan Berat'ın içine şüphe düşüren Yusuf, Deniz'i ikna edip Berat'ı içeride tutması için çabalamaktadır. Berat ise Yusuf'un sözlerinden sonra güvenini sorguladığı Deniz'den Zeliha'yı görüşe getirmesini ister. Zeliha ve Berat görüşte haftalar sonra karşılaşırlar.

Berat, Zeliha'nın sürekli Deniz'den bahsetmesinden çok rahatsız olur. Mina'nın aylardır hazırlandığı konserin günü gelir çatar. Bu arada birbirinden habersiz Mina'ya âşık olan Malik ve Bekir'i ilginç bir sürpriz beklemektedir.