DİZİ / HAYAT DEVAM EDİYOR 12. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Hayat Devam Ediyor dizisinin 12. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Kerem ile karşılaşan Hayat büyük bir şaşkınlık yaşar. Bu karşılaşmanın üzerine Kerem'i bulmak için uğraşan Hacı Emin'in adamları onu yakalamak için peşinde düşerler. Kerem başına geleceklerden habersiz, adamlardan kurtulmak için çırpınır.

Diğer yandan, evlerinin bir aylık kirasını tek gecede hesap olarak ödeyen Siraç büyük bir suçluluk duymaktadır. Pelin ile aralarındaki uçurumu bu kadar sert hissettiği için ondan ayrılmak ister.

İsmail ise, zabıta tarafından yıkılmasına engel olamadığı dükkanını kendi elleriyle darmaduman eder. Berat'ın içerideki zor günleri sürmektedir. Yusuf ise, Berat'ı içerde tutmak için Deniz'i ikna etmenin derdindedir.

Avukat Deniz ise Zeliha'ya giderek daha yoğun bir aşk beslerken, diğer yandan da Berat'ın kendisine duyduğu güvenin vicdanını yaşar. Bakırcı ailesini zor ve sıkıntılı günler beklerken, Yusuf'un organize ettiği doğum günü partisinden dönen Cennet, kendisini bekleyen İsmail tarafından büyük bir şok yaşar.

Bulantıları ve baş dönmeleri sıklaşan Hayat'ın hamile olduğu ortaya çıkarken, bütün gün hamallık yapıp üç kuruş kazanmaya çalışan İsmail, evinin önünde kimliği belirsiz adamlar tarafından dövülür.