DİZİ / HAYAT AĞACI 3. BÖLÜM FOTO GALERİ

Hayata Ağacı Dizisi 3. Bölüm Özeti:

Murat, ailesine altından nasıl kalkacağını bilmediği bir yalan söylemiştir. Sigortanın zararı karşıladığını öğrenen Eşref ise dükkân için hesaplar yapmaya başlar. Söylediği yalanın altında ezilen Murat etrafındaki herkesin kalbini kırmaya başlar! Cengiz ' in başı İzmir ' de dolandırdığı adamla beladadır.Adam alacaklarını tahsil edebilmek için Cengiz ' i Birce ile tehdit eder.

Ne yapacağını şaşıran Cengiz para bulmalıdır. Bu durum Cengiz ve Kenan ' ın yollarının kesişmesini sağlar! Ev içinde var olma savaşı veren Ayşen ile Filiz arasındaki ipler iyice gerilir. Cengiz konusunda canı sıkılan Ayşen, tüm hırsını Filiz ' den çıkartır.

Esra ' nın işsiz olup evde geçirdiği ilk günleridir. Arif ile ev işleri konusunda tatlı bir didişme yaşayan Esra, ev işleri konusunda sınanacaktır. Acaba bu sınavı başarıyla geçebilecek midir? Umut kendisine isimsiz gönderilen çiçeklerin Fırat tarafından yollandığını düşünür. Bu yanlış anlaşılma Kenan ' ın Umut ' un karşısına çıkana kadar sürecektir! Saygı ve sevgiyi kaybetmemiş, birbirine kenetlenmiş, hayata karşı her ne olursa olsun dim dik durmayı başarmış Karahanlı Ailesi ' nin samimi ve sürükleyici hikayesi…

Trt 1'in Yeni dizisi ' ' Hayat Ağacı ' ',3. bölümüyle 2 Ekim Perşembe 19.55 ' te TRT 1 ' de ekranında…