DİZİ / HAYAT AĞACI 13. BÖLÜM FOTO GALERİ

Hayat Ağacı Dizisi 13. Bölüm özeti:

Kenan, Pelin ' in yaptıklarını öğrenmiş ve Pelin ' i özel bir kliniğe kapatmıştır. Artık sıra Umut ' u geri kazanmaya gelmiştir. Kenan yaptıklarıyla yüzleşmeye karar verir! Eşref ' in konağına gidip ayakkabı dükkânını yakanın kendisi olduğunu aileye açıklar!

Esra hamile olduğunu söylemek için Arif ' le görüşmek ister; ancak durumdan habersiz olan Arif, Cengiz ' in aklına uyarak kendisini Esra ' dan uzak tutmaya çalışır. Böylece Esra ' ya kolay lokma olmadığını gösterecektir. Esra, Arif ' i geri kazanabilecek midir?

Ayşen hala daha Cengiz ' i affetmiş değildir. Onu boşamayacak, süründürecektir! Cengiz ise son bir oyun oynar ve Ayşen ' i kıskandırmak maksatlı sahte sevgilisini Birce ile tanıştırır. Bu hamle Ayşen için bardağı taşıran son damla olur. Ayşen ' in kıskançlıktan kendini kaybetmesi gözlerini karakolda açmalarına sebep olacaktır!

Kiracılarının evden çıkışı Murat ' ın Filiz ' e hoş bir sürpriz hazırlamasına neden olur. Filiz ' in en büyük hayali gerçek olacak mıdır?

Kliniğe kapatılan Pelin, her şeyin sorumlusu olarak Umut ' u görmektedir. Klinikten kaçmayı başaran Pelin soluğu Umut ' un yanında alır. Umut ' un hayatı büyük bir tehlikedir!