DİZİ / GÜNEŞİ BEKLERKEN 52. BÖLÜM FOTO GALERİ

Güneşi Beklerken Dizisi 52. Bölüm özeti:

Kerem, Zeynep ' i kaçırıyor!
Kanal D ' nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; annesinin nasihati ile harekete geçen Kerem, bu kez Zeynep ' i geri kazanmaya kararlı davranıyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayan Kerem, Can ve Yağmur ' un desteğiyle de Zeynep ' i kaçırmayı başarıyor.

Aksel, Kerem ' i takibe alır. Onun, kendisini Ahmet Sayer ' e götüreceğinden emindir. Ancak beklenmedik bir gelişme hem Kerem hem de Aksel için şaşırtıcı olur. Sayerler ' e büyük bir darbe vurmak isteyen Barış, Güneş ' i davada tanıklık yapması için ikna etmeye çalışır. Fakat Güneş onun bu teklifini reddeder.

Cihan ' ı takip eden Demet ondan bir açıklama bekler. Köşeye sıkışan Cihan gerçekleri anlatmak zorundadır. Yıldız, Aksel ile arasını düzeltmek için Melis ' ten yardım ister. Aksel ' e kendini affettirmeye çalışan Melis sonunda aradığı fırsatı yakalar. Artık sabrı kalmayan Demet ise Tülin ' e haddini bildirmeye karar verir.

Annesinin nasihati ile harekete geçen Kerem bu kez Zeynep ' i geri kazanmaya kararlıdır. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayan Kerem, Can ve Yağmur ' un desteği ile Zeynep ' i kaçırmayı başarır. Kendini ormanda bir çadırda bulan Zeynep geri dönmeye çalışır ancak bu hiç de kolay değildir. Geceyi mecburen Kerem ' le geçirmek zorunda kalır. Ancak Kerem ' in onun için hazırladığı sürpriz Zeynep ' in tüm inadını kıracak güçtedir.

Şantaj için yeterli parayı bulamayan Tülin ' e yardım ummadığı bir isimden gelir. Ahmet Sayer ' in cezasını kendi kesmeye kara veren Aksel, büyük bir çılgınlığa kalkışır. Kerem ' i babası ve sevdiği kız arasında zor bir seçimle baş başa bırakır. Güneş ise kararını değiştirir. Ailesini ve kimliğini açıklamaya kara verir.