DİZİ / GÖNÜL HIRSIZI 7. BÖLÜM FOTO GALERİ

Gönül Hırsızı Dizisi 7. Bölüm özeti:

Tarık’ın sürpriz hediyesini bir anda karşısında gören Hülya ve ailesi çok şaşırmıştır. Fakat kısa süre sonra Nadir Abi ve öfkeli mahalle sakinlerinin gelişiyle Tarık’ın Hülya ile ilgili planı altüst olur.

Uygar, tüm sorunlara rağmen inşaat projeden ev satmaya başlamıştır. Bu haksızlığa engel olmak isteyen Hülya babasını bu işten vazgeçirmek için planlar yapmaya başlar.

Nadir Abi de Tarık’ı inşaat işinden uzak durması için son kez uyarır. Fakat tüm uyarılarına rağmen projenin reklamlarında resminin kullanıldığını gören Nadir Abi, deliye döner. Meftun’la birlikte Tarık’ın babasının ofisini basar.

Bu sırada mahalleye geri dönen Bülent, Bakkal Edip’i tehdit etmeye devam etmektedir. Talha ve Coşkun arasındaki Deniz rekabeti ise tüm hızıyla sürmektedir. Artık Deniz’de kendisine her gün çiçek gönderen gizemli hayranını merak etmeye başlamıştır.

Deniz’in gizemli hayranı kim? İstemeden reklam kahramanı olan Nadir Abi bu kampanyayı nasıl durduracak? Hülya’nın babasını bu işten vazgeçirmek için yaptığı büyük plan işe yarayacak mı?