DİZİ / GÖLGEDEKİLER 3 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Gölgedekiler Dizisi 3-4. Bölüm özeti:

Annenin Laneti

İki kardeş ve bir gelin arasında yaşanan ürkütücü bir öykü. İzleyenlerin uzun süre unutamayacakları bir film. Lanetin pençesinde korkunç bir sona sürüklenen gelini Nez canlandırırken, diğer rollerde Koray Tarhan, Nevin Efe Polat ve Caner Güler yer alıyor.

Gölgedekiler, ekranlarda benzeri olmayan, her bölümü iki kısa filmden oluşan bir fantastik-gerilim dizisi.Her hafta izleyiciyi gerçeğin ve bilinenin ötesine taşıyacak, şaşırtacak, sarsacak bir dizi

Gölgedekiler her hafta soluk soluğa izlenecek iki kısa filmle, fantastik ve gerilim meraklılarına farklı bir seyir keyfi sunacak.

Ekranlarda eşi görülmemiş, yepyeni bir proje olan Gölgedekiler, yarın akşam Show TV ' de başlıyor!

Gölgedekiler ile gerilim dolu bir akşam!

Show TV ' nin izleyicilerini oldukça şaşırtan ve ekranların tek paranormal-fantastik projesi Gölgedekiler, yine soluk soluğa izlenecek iki kısa filmle bu akşam, gerilimli bir saat yaşatacak.

Gölgedekiler ' in bu akşam yayınlanacak birinci filmi; Annenin Laneti. İki kardeş ve bir gelin arasında yaşanan ürkütücü bir öykü. İzleyenlerin uzun süre unutamayacakları bir film. Lanetin pençesinde korkunç bir sona sürüklenen gelini Nez canlandırırken, diğer rollerde Koray Tarhan, Nevin Efe Polat ve Caner Güler yer alıyor.

Gölgedekiler ' in ikinci filmi ise; Mucize Gülleri. 1970 ' lerin 2010 ' lara karıştığı, zamanın sonsuzluğunda kaderleri kesişen iki insanın gerilimli ve esrarlı öyküsü.Bu filmde, Cemal Hünal ' ın yanısıra, Burcu Sülün ve Murat Parasayar oynuyor.

Gölgedekiler yine izleyiciyi gerçeğin ve bilinenin ötesine taşıyacak. Yine şaşırtacak ve sarsacak!

Ekranların eşi görülmemiş, tek paranormal-fantastik projesi olan “Gölgedekiler”, bu akşam saat 22.30 ' da, iki yeni kısa filmle Show TV ' de!