DİZİ / GALİP DERVİŞ 43. BÖLÜM FOTO GALERİ

Galip Derviş Dizisi 43. Bölüm özeti:

Derviş, define arıyor!
Kanal D'nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi “Galip Derviş” bu hafta da keyif dolu yeni bölümü ile bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünün konusu ise şöyle; Derviş, seansı sırasında Fırat'ın bir hastasından hediye olarak kol saatini aldığını öğrenir. Çok şey borçlu olduğu Fırat'a bir hediye almayı daha önce kendisinin akıl edememiş olması onu çok üzer.

Aynı günlerde Fırat'ın oğlu Berk ve arkadaşları, Derviş'ten dersleriyle ilgili bir konuda yardım istemeye gelirler. Ellerinde bir define haritası vardır ve Derviş'ten haritanın şifrelerini çözmek ve definenin gömülü olduğu yeri bulmak için yardım isterler. Derviş de Fırat'a bir iyiliğinin dokunması umuduyla bunu fırsat bilir.

Diğer tarafta Başkomser İzzet ve Komser Ahmet, bir banka soygunuyla ilgili olarak araştırma yapmaktadırlar. Gömülü define ile banka soygunu arasında bir bağlantı vardır ve bunu çözmek Derviş'e düşer. Ancak bu sırada, en ciddi korkularından biriyle yüzleşmek ve ölümle burun buruna gelmek zorunda kalır. Böyle bir durumda bile sahip olduğu sıradışı yetenek, olayı açıklığa kavuşturmasını sağlayacak, üstelik Doktor Fırat'a, kol saatinden daha güzel bir hediye vermenin mutluluğunu yaşayacaktır.