DİZİ / GALİP DERVİŞ 39. BÖLÜM FOTO GALERİ

Galip Derviş 39. Bölüm fragmanı yayınlandı. Galip Derviş 39. Bölümüyle 30 Mart Pazar akşamı Kanal D ekranlarına geliyor. Kanal D ekranlarının ilğiyle izlenen dizisi Galip Derviş 39. Bölüm de Derviş'in başı yene derde giriyor. Sürprizlerle dolu Galip Derviş yeni bölümüyle Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Galip Derviş bir önceki bölümde neler yaşandı?

Derviş, kimlik değiştiriyor
Derviş, İzzet ' le planladıkları vurulma numarasının ardından başka bir şehirde isim değiştirerek yaşamaya başlar. Olayı araştırmaya devam ediyordur. Bunu tesadüfen öğrenen Hülya, Derviş ' e yardım ederek, birlikte Ömer ' in gerçek faillerini bulacak, Derviş ' in üzerine oynanan oyunları su yüzüne çıkartmayı başaracaklardır.

Galip Derviş 37. bölüm özeti

Derviş, cinayetle suçlanıyor

Yaşanan bir hırsızlık olayı sonucunda, Derviş ' in bir bomba katliamıyla öldürülen karısı Belgin ' le ilgili bir takım bilgiler ortaya çıkar.
Derviş, cinayetle suçlanıyor

Yaşanan bir hırsızlık olayı sonucunda, Derviş ' in bir bomba katliamıyla öldürülen karısı Belgin ' le ilgili bir takım bilgiler ortaya çıkar.Derviş, bombayı yerleştirmiş olan Ömer ' e ulaşmayı başarmıştır.

Aralarında çıkan tartışma sonucu Ömer silahla vurulur. Derviş, Ömer ' i vurmadığını iddia etse de, bütün deliller onu hedef göstermektedir. Derviş cezaevine transferi sırasında kaçar ve bir firari olarak suçsuzluğunu ispatlamaya çalışır.