DİZİ / TOZLU YOLLAR 1. BÖLÜM FOTO GALERİ

Burcu Kara, Nihat Altınkaya ve Selda Alkor gibi oyuncuların rol aldığı Tozlu Yollar adlı dizi, bir intikam ve aşk öyküsünü anlatacak...

atv ekranlarında, yeni yılda yeni bir dizi izleyicilerle buluşacak. Burcu Kara, Nihat Altınkaya ve Selda Alkor gibi oyuncuların rol aldığı 'Tozlu Yollar' adlı dizi, bir intikam ve aşk öyküsünü anlatacak. 1967 yılında geçen bu dönem dizisinin izleyicileri çok etkileyeceğini söyleyen oyuncular; diziyle ilgili şöyle konuştu:

Burcu Kara: Yaşadığım dönemi sevmediğim için 'Feraye' karakterine büründüğümde daha mutlu oluyorum. Bu dizide herkes kendisinden bir şeyler bulacak.

NİHAT ALTINKAYA: İzleyiciyi kendisine bağlayacak bir iş oldu. Tekdüze bir hikaye değil. Yönetmenimiz, senaryomuz ve oyuncular çok iyi... İzleyiciler; kaliteli oyunculuklardan ve senaryodan çok etkilenecek.

SELDA ALKOR: Ben o dönemlerde çok özel filmler çektim. Hata biri, yine bu mekanda çekilmişti. Yine aynı yıllara yani 1967'lere dönmek, insanı çok etkiliyor. Bu durumdan çok keyif alıyorum.

Yeni Yıla Damgasını Vuracak Dizi Geliyor: “Tozlu Yollar”...

İktidar olma hırsı, yönetmek ve bütün serveti ele geçirmek… Çiftlikte yaşayan Gündoğan ailesinin en küçüğünden en büyüğüne, iktidarı paylaşamayan hırslı kadınlarının dram dolu mücadelesinin hikâyesi bu.

Yapımcılığını Stil Medya'nın üstlendiği, yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı dizinin çekimlerine başlandı. Müziklerini Kıraç'ın üstlendiği Tozlu Yollar'ın başrollerinde ise; Yücel Erten, Selda Alkor, Burcu Kara, Nihat Altınkaya, Sinan Albayrak, Seda Akman, Pamir Pekin, Asena Tuğal, Yıldırım Gücük, Ayçin İnci, Gülşah Şahin, Buse Varol ve Burçin Birben yer alıyor.

Trakya'ya özgü sıcacık muhacir şivesiyle konuşan Gündoğan Çiftliği'nin sakinlerinin aşk ve entrikalarla dolu hikayesi…