DİZİ / FATİH HARBİYE 46. BÖLÜM FOTO GALERİ

Fatih Harbiye Dizisi 45. Bölümde neler yaşanmıştı?

Peyami Safa ' nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanından uyarlanan “Fatih Harbiye”, yeni bölümüyle Cumartesi akşamına damgasını vurdu.

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film ' in üstlendiği “Fatih Harbiye” dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor.

Sadullah Celen ' in yönettiği dizinin senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.

Fatih Harbiye ' nin 45. Bölümünde; Neriman, İnci ' nin ve Nadir ' in konuşmalarını duymuştur. Öğrendiklerini Macit ' e anlatmak ister ve İnci ile restleşir. Ancak böyle bir şeyi Macit ' e nasıl anlatacaktır?

Pelin ise, kurduğu tuzakların bu sefer kendi başını ağrıtacağından habersizdir. İnci ve Kerim ise, birbirinden habersizce Nadir ' in gölgesinden kurtulmaya çalışmaktadırlar.

Macit, yeni hayatına alışmaya başlamış, hem Neriman ' a kavuşma arzusu hem de tek başına neler yapabileceğini ispatlama isteği, onu azimle çalışmaya teşvik etmiştir. Macit ' in mahallede tanık olduğu talihsiz olay sonrası Şinasi ve Macit bir kez daha karşı karşıya gelecektir.