DİZİ / EVE DÜŞEN YILDIRIM 6. BÖLÜM FOTO GALERİ

Eve Düşen Yıldırım dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Sait'in kumar tutkusu hayatını iyiden iyiye etkileyecektir. Varlık içinde yokluk çekecek olan Sait, hiç de alışık olmadığı bir hayata dahil olmak zorunda kalır.

Şayeste'nin Feyyaz ile işbirliği Muazzez'i fazlasıyla tedirgin etse de Şayeste, Muazzez'i her defasında köşeye sıkıştırmaktan vazgeçmeyecek. Ancak Muazzez'in elindeki "gözyaşı" kozu, onu her defasında dibe vurmaktan kurtaracak.

Pınar'ın dağılan umutları, onu Saite daha fazla bağlarken, Pınar'ın Sait'e olan zaafı, Tunçel ailesinin evinde karışıklığa yol açar. Bu durumdan şüphesiz en çok "canı yanan" da Muazzez olacaktır.

Muazzez'in alışmaya çalıştığı hayatı Ahmet Şükrü'nün bütün ezberini bozsa da, Tuncel ailesinin reisi, güzel yeğeni için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır. Öyle ki, Belkıs'ın hiçbir tehditine boyun eğmeyen Ahmet Şükrü, aksine Belkıs'ı sonuna kadar zorlayacaktır.

Sait gün geçtikçe kendini Muazzez'e daha fazla ispat etmek zorunda hisseder. Muazzez "amca çocuğu" gerçeğini her defasında Sait'e izah etmek zorunda kalsa da, Namık'ın şahit oldugu olaylar, aklında soru işaretleri bırakcaktır.