DİZİ / EVE DÜŞEN YILDIRIM 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Eve Düşen Yıldırım 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Şayeste tarafından babasına söylenenleri gururuna yediremeyen Muazzez çıkış yolu aramaktadır. Evdekiler, onun gözyaşlarına dayanamayıp, Muazzez'in daha da üstüne titreyecektir.

Tüm bu olayları Emine'den haber alan Ahmet Şükrü, yıllardır kızı gibi gördüğü Şayeste'yi 'Muazzez'den özür dile'diyerek köşeye sıkıştırır. Şayeste beklenmedik bir anda 'Ocağına düşen bu yıldırım'ile uğraşamayacağını düşünür ve Namık ile olan evliliğini dahi gözden geçirecek hale gelir.


Muazzez sadece Şayeste'nin değil artık Pınar'ın da hedefindedir. Pınar, kendisiyle yan yana dahi görünmek istemeyen Sait'in hareket alanını giderek kısıtlar. Pınar'ın nefesini ensesinde hissetmekten sıkılan Sait, bir masal perisinin onu yeni bir hayata uyandırması için her şeyi göze alacaktır.


Sait'in Muazzez'e olan ilgisi Namık'ın da gözünden kaçmaz. Bu samimiyeti içten içe kıskanan Namık, Sait'i kenara çekerek onu Muazzez'den uzaklaştırmaya çalışır. Sait yıllardır görmediği birisiyle kan bağının olduğu gerçeğini bir türlü kabullenmese de ağabeyine itaat eder. Ancak Sait'in o gece köşkte gördükleri tüm bildiklerini unutturacaktır.