DİZİ / EVE DÜŞEN YILDIRIM 19. BÖLÜM FOTO GALERİ

Eve Düşen Yıldırım 19. Bölüm özeti:

Sait, Muazzez'in akıbetini öğrenmek için Namık'ın iki dudağına bakıyor. Namık, doğruları söylememekte kararlı, kardeşine yaşattığı vicdan azabıyla da Muazzez'e giden yolda -önüne çıkacak- tüm engelleri ortadan kaldırmak istiyor.

Halil, intikam almaya devam ediyor. Tunçel ailesini hep can evinden vuran Halil, bu kez de yeni bir planla çıkıyor Tunçellerin karşısına... Halil, öyle "ince hesaplar" yapıyor ki, Ahmet Şükrü'ye imzalattığı bir dosya, Namık'ı çileden çıkarıyor. Namık, babasıyla karşı karşıya geliyor.

Muazzez'i bulmak için Gaffur'un büyük desteğini alan Sait, Pınar'dan da yardım istiyor. Pınar, unutamadığı sevgilisini tekrar kazanabilmek adına Halil ile Sait'i karşı karşıya getiriyor. Halil'in Sait'e olan rahat tavırları yetmezmiş gibi, o anda kapıda görünen davetsiz misafir ise işin seyrini bir anda değiştiriyor.

Muazezz'i bulmak için bir umutla Polonezköy'deki evlerine giden Sait, Muazzez'i gördükten sonra şok oluyor. Yaşanan kazanın ardından kendisinin suçsuz olduğunu ispat etmeye çalışan Sait'in duyduğu bir ses, planlarını altüst ediyor.