DİZİ / ELDE VAR HAYAT 70. BÖLÜM FOTO GALERİ

Elde Var Hayat dizisinin 70. bölüm özeti:

Seyfi, YGS’yi kazanamayışının şaşkınlığını yaşamaktadır, bir çıkış yolu aramaktadır... Okuldaki son sınavların stresi bütün öğrencileri sarmıştır. Hakan, kopya çekmek için bacaklarını kullanmaya kalkıp yakalanınca bizimkiler, bu komik görüntüleri kaçırmak istemezler.

Müdür Salih, 19 Mayıs’ta oynanacak gençlik kupası için Caner ve arkadaşlarına görev verir. Ancak bu görev onların sandığı gibi basketbol takımına geri alınmalarıyla ilgili değildir.

Bir bando takımı oluşturup sahadakileri destekleyeceklerdir. Kenan, ani olarak aldığı haberle İzmir’e, Elif’in yanına gitmiştir. Ancak döndüğünde, ikisinin geleceğini etkileyen bazı sorunların olduğu anlaşılır.

Aynur ile Rıfat, bir bebek sahibi olma konusunda artık kararlıdırlar. Aynur, Pakize’nin de aklına uyarak, bu işi hızlandırmak için değişik bir yol dener. Duru, Caner’lerin Poyraz’a yaptıklarının haksızlık olduğunu düşünerek ona yardım etmeye karar vermiştir.

Poyraz’la ders çalışmak için buluşurlar. Öte yandan Yeliz, bu durumdan hiç hoşnut değildir. Onlarla ilgili kötü sonuçlar doğurabilecek planları vardır.

Elde Var Hayat (70.Bölüm), 19 Mayıs Cumartesi TRT 1’de…