DİZİ / DİLA HANIM 12. BÖLÜM FOTO GALERİ

Dila Hanım 12. Bölüm özeti:

Rıza ve Dila’yı bekleyen büyük sürpriz!

Rıza’nın Dila’ya olan aşkı ve ilgisi devam etmektedir. Dila’nın annesi Eren Hanım bu ilgiden rahatsızlık duymaktadır. Ve Rıza’yı Dila’dan uzaklaştırmak için bir şeyler yapmak ister.

Selamoğlu konağında ise Melike ile Gurbet arasındaki gerginlik sürer. Gurbet, Melike ile Haydar arasındaki bir konuşmaya tanık olur. Böylece ileride lehine kullanabileceği bir kozu eline geçirmiş olur.

Dila ile Azer arasındaki tansiyon iyice yükselir. Dila, Azer’in tehditleri karşısında çok akıllıca bir taktik uygulayarak kayınbiraderini zor durumda bırakır. Fakat Azer’in pes etmeye niyeti yoktur. Dila’nın bir açığını bulmaya kesin kararlıdır.

Azer bir yandan da Fatma ile ilişkisine devam etmektedir. İşler artık çığırından çıkmak üzeredir.Hülya, Metin’den yüklü miktarda para koparmak için bir oyun tezgahlar. Ama hiç beklemediği bir sonuçla karşılaşır.

Rıza son bir kez konuşmak için Dila’nın karşısına çıkar. Fakat o sırada yaşanan bir gelişme herkes için büyük bir sürpriz olacak ve hepsinin hayatını değiştirecektir.