DİZİ / DİĞER YARIM 7. BÖLÜM FOTO GALERİ

Diğer Yarım Dizisi 7. Bölüm özeti:

“Diğer Yarım” Kadrosuna Yeni Bir İsim Katıldı…

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen “Diğer Yarım”ın kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Daha önce birçok dizide rol almış olan Buket Dereoğlu; ' Çengel Aysel ' karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ÇENGEL AYSEL; 40'lı yaşlarının başında eski bir manken. Oldukça havalı bir kadın. Eski günlerinde edindiği ve artık sahip olmadığı şöhretiyle gurur duyuyor. Biraz megaloman. Kendini seviyor. Bir de Ecevit'i. Çok önemli bir kusuru var. Çok konuşuyor. Üstelik de istediğini almak konusunda çok ısrarcı. Kolay kolay hayırdan anlayan bir kadın değil. Ecevit ile yıllar önce görüşmüşler. O zaman da Ecevit, Aysel'den zor kurtulmuş. Uzak Doğu felsefeleriyle ilgileniyor, şimdilerde bir girişimcilik hayali var. Büyük bir suşi markasının bir şubesini açmak için İstanbul'da. Tabi bir de Ecevit'e yakın olmak için… Başrollerini; Gonca Sarıyıldız, İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç ve Nevra Serezli'nin paylaştıkları ' Diğer Yarım ' ın oyuncu kadrosuna 6. bölümden itibaren dâhil olan Buket Dereoğlu, dizide ' Çengel Aysel ' karakterine hayat verecek. Dizinin, Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümünde, oynadığı karakterle büyük ses getirecek olan Buket Dereoğlu, diziye dâhil olduğu daha ilk bölümden itibaren, izleyicinin dikkatini çekecek.

Meryem'le, Ecevit ailelerinin tüm karşı çıkmalarına rağmen evlenirler. Ancak ikili kültürleri, sosyal statüleri konusunda son derece farklıdır. Aşkları haricinde birbirinden çok farklı olan Meryem ve Ecevit birkaç yıl içinde sudan bir sebeple kavga eder ve galip gelen inatları yüzünden boşanırlar. İkiz kızları olan çift mahkemenin, birini anneye, diğerini de babada kalmak üzere karar vermesi ile tamamen yollarını ayırır. İkisi de çocukları birbirine göstermemeye yemin ederler. Kızları, kendi kültürlerine ve fikirlerine göre yetiştirirken onlara büyük bir yalan söylerler. Ancak yıllar sonra ikiz kardeşlerin kaderi İstanbul'da birleşir ve birbirinden habersiz iki kız kardeş çarpışırlar. Yüzleri aynı ama yaşam tarzları taban tabana zıt kardeşler elele verir ve tüm gerçeklerinin yalana dönüştüğü o gün, bir karar verirler. Anne babalarına iyi bir ders verecek ve onları yeniden bir araya getireceklerdir.

Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği, Yönetmenliğini Veli Çelik'in yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte'nin yazdığı, aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş sıcak bir mahalle dizisi ' DİĞER YARIM ' yakında atv ekranlarında...