DİZİ / ÇOCUKLAR DUYMASIN 90. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Çocuklar Duymasın dizisinin 90. Bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Çocuklar Duymasın 90. Bölüm fragmanı ve 89. bölümde yaşananlar.

Duygu korku içinde Meltem'lere gelir. Ne olduğunu merak eden Meltem, Duygu'yu konuşturmaya çalışır. En sonunda Duygu'nun hamile olduğunu öğrenince Meltem sevinçten deliye döner.

Duygu'nun hamileliği herkeste büyük sevinç yaşatır. Emine, nazar değmesin diye hamileliği ilk üç ay kimseye söylemeyin diye uyarır. Ancak herkes yalnız kalınca telefona sarılır ve tüm aileye haber verilir.

Haluk ve Meltem dede ve nine olacaktır. Bu durum ikisini de düşündürmektedir. Haluk ve Meltem'in bu konudaki korkuları komik sahnelere yol açar. Haluk'ların eve yerleşen Aylin patavatsız konuşmalarıyla herkesi şaşkına çeviriyor.

Aylin'in Türkiye saatine ayak uyduramaması Meltem ve Haluk'u çileden çıkarır. Aylin evin içinde geceleri yaşamaya başlayınca Haluk bir türlü uyuyamaz. Aylin'in geceleri oturup gündüzleri uyuması yüzünden iyice sinirlenen Haluk, Emine'ye Aylin'i gündüzleri ayık tutması için görev verir.

Orçun ve Merve ders çalışmaktan kurtulmak ve televizyon seyredebilmek için Gönül ve Tuna'ya zor bir soru sorarlar ve cevabını beklerler. 'Biz nasıl dünyaya geldik?'diye soran Orçun ve Merve cevap alamayacaklarından emindir.

Soru karşısında soğuk terler döken Gönül ve Tuna sonunda yaşlarının bu cevap için daha küçük olduğunu anlatır. İşin içinden çıkamayan Gönül ve Tuna çocukların televizyon izlemelerine izin verirler.

Basri'nin deli gibi aşık olduğu kız Havuç'tan hoşlanınca işler karışır. Havuç'un kıza karşılık vermesiyle Basri iyice bozulur. İki arkadaşın bu yüzden arası açılmıştır. Havuç durumu fark edince tek bir seçeneği kalır.