DİZİ / BİR FERHAT İLE ŞİRİN HİKAYESİ 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bir Ferhat İle Şirin Hikayesi 4. Bölüm özeti:

Nuh Karayel'in ailesi ve işleri için endişeleri büyüktür. Üç oğlunun da hırslarına ve aşklarına yenik düşmesinden büyük endişe duyar. En güvendiği oğlu Mehmet ile ailenin gidişatı hakkında bir konuşma yapar. Aileyi bir arada tutmak için Mehmet'e büyük bir sorumluluk düşer.

Ferhat geçmişinde Şirin'in yaşattığı ihaneti bir türlü unutamaz. Yüzyüze geldikleri her fırsatta Şirin'e geçmişin hesabını soracağını hatırlatır. Şirin bir yandan yıllardır hastanede tedavi gören annesine üzülürken bir yandan da onun hayatta kalması için ödediği bedellerin muhasebesini yapar.

Ferhat'ın sönmeyen bir kül haline dönen aşkının ve intikam hırsının onu nereye sürükleyeceğini bilemez. Şirin kendine göre masumdur Ferhat'a göre ise en büyük günahı işleyen bir suçlu. Şirin annesinin hayatını kurtarmak pahasına girdiği yoldan geri dönüşün olmadığının farkındadır.

Öte yandan Karayel ailesinin gelenekleri ve yaşam tarzı gizliden gizliye Şirin'i korkutur. Mehmet'i asla bırakamayacak oluşunun mesajını veren akşam yemeği onu tamamiyle rahatsız eder. Ferhat ise Karayel ailesine gün geçtikçe kendini ispatlamaya başlar.

İbrahim'in hayatını kurtarmasıyla aileye karşı gösterdiği bağlılığı ona yeni sorumluluklar getirir. İbrahim'in başı boş bırakıp ilgilenmediği işlerden artık Ferhat sorumlu olacaktır.