DİZİ / BİR ERKEK BİR KADIN 89 90. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bir Erkek Bir Kadın 89-90. Bölüm özeti:

Bir yetenek aranıyor
Yetenek Sizsiniz yarışmasında büyük ödülün 250 bin lira olduğunu öğrenen Zeynep, yarışmaya katılmaya karar verir. Ancak önce, yeteneğinin ne olduğuna karar vermesi gerekmektedir.

Kişisel gelişim
Zeynep mutluluğun sırrının kişisel gelişim yöntemlerinde olduğuna kanaat getirir ve daha mutlu bir yaşam için harekete geçer. Fakat Zeynep’i hızla mutluluğa götüren bu yöntemler, Ozan’da tam ters bir etki yaratacaktır.

Telefon halleri
Zeynep ve Ozan’ı görse Graham Bell telefonu icat eder miydi acaba? Yemek tarifinden yanlış aramaya, en gereksiz telefon diyalogları bu skeçte.

Naim Usta
Ozan ve Zeynep’in hayatına fantastik bir tesisat ustası girer. Ve çıkmak bilmez.

Uydu anteni
Evdeki TV sisteminden sıkılan Ozan, eve uydu anteni bağlatır. Önce buna ikna olan Zeynep Ozan’ın giderek tam bir uydu yayını bağımlısı oluşu karşısında çaresiz kalır.

Unutkanlık
Bu aralar Zeynep her şeyi unutmaya başlamıştır. İsimler, mekanlar, hikayeler, hep zorla gelir aklına Zeynep'in. Yavaş yavaş paniğe kapılan Zeynep bu duruma bir çözüm bulmaya çalışır.

Bunak Ferit
İnternet’ten cinsel gücü artıracak ilaç alan Ferit dozu kaçırmıştır. Zeynep’le Ozan’ın evine geldiğinde kafası karışık ve hafızası yerinde değildir. Eve çağırılan doktor, ilacın Ferit’in DNA’sı üstündeki etkilerini açıklayınca Ozan’ı bunama korkusu sarar.