DİZİ / BİR ERKEK BİR KADIN 87 88. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bir Erkek Bir Kadın 87 ve 88. Bölüm özeti:

Hırsız
Zeynep'le Ozan'ın evine gece yarısı hırsız girer. Korku dolu anlardan sonra Zeynep'le Ozan hırsızı yakalayabilecekler midir?

Twitter faciası
Bir sosyal medya fenomeni olan Zeynep’in twitter hesabı, bir başkası tarafından ele geçirilir. Zeynep adına çılgınca tweet’ler atan internet hırsızına kim dur diyecektir? Ozan, Zeynep’in kahramanı olmayı başarabilecek mi? Zeynep’in binlerce takipçisi bu olaya nasıl tepki verecektir?

Küçük mutluluklar
Ozan’ın olumsuzluğu karşısında her şeyden küçük bir mutluluk çıkarmaya çalışan Zeynep, Ozan’a kendi mutluluğunu aşılayabilecek mi? Zeynep’in mutluluk senaryoları karşısında Ozan’ın tepkisi nasıl olacak?

Zeynep ve Ozan ‘Sevgililer Günü’nü ayrı geçirir!

Ozan ile Zeynep ilk kez ayrı kaldıkları bu sevgililer gününde geleceği hayal eder ve ilerlemiş yaşlarında nasıl olacaklarını düşünür.

Sevgililer günü yaklaşırken 8 yıllık müzmin sevgili Ozan ile Zeynep oldukça yoğundur. Zeynep ekstra siparişler yüzünden başını kaldıramazken, Ozan'ın da gitmekten kaçamadığı bir iş seyahati çıkar. Yani bu sevgililer gününü Ozan ile Zeynep ayrı geçirecektir. Hem de evlilik öncesi son sevgililer gününü!

İstanbul-Antalya arasında telefon konuşmalarıyla hasret gidermeye çalışan çiftimiz çareyi video konferans yapmakta bulur. Hasret giderme niyetiyle başlayan video konferans çiftimizin ateşi hafiften çıkıp, ortam iyice ısınınca başka yöne kayar. Ama elbette ki teknoloji özürlü Zeynep yüzünden bu sanal buluşmada işler karışır.