DİZİ / BİR ERKEK BİR KADIN 42 VE 43. BÖLÜM FOTO GALERİ

Zeynep 'in Annesi Geliyor!
Zeynep 'in annesi Ayla evini ilaçlatmaktadır. İki günlüğüne Zeynep 'le Ozan 'da kalması gerekmektedir. Ozan bu programı geç de olsa öğrenir. Ayla Zeynep 'lerde kaldığı iki günde Ozan 'ın kabusu olacaktır

Zeynep Personel Arayışında
Zeynep yeni açtığı pastane için personel aramaktadır. Her türlü ilginç insan başvurur. Hayatında ilk kez eleman alan Zeynep için seçim çok zor olur.

Ozan 'ın İş Toplantısı
Önemli bir iş görüşmesi için mekan arayan Ozan'ın imdadına Zeynep yetişir. Pastanede yapılacak toplantıya gelen müşterinin bayan çıkması ve Ozan'a sarkması Zeynep'i doğal olarak çıldırtır.

Bahçe İşleri Başlar
Zeynep ve Ozan baharın gelişiyle havaya girip bahçeye merak sararlar. Ama ikisinin bahçeye ait planları farklıdır.

Yayın Günü: 24 Mayıs Perşembe
Yayın Saati: 23.45

Yanlış Anlaşılan Tarif
Zeynep, beli ağrıyan Ozan'a internette okuduğu özel bir ilaç hazırlar. Kullanım şeklinde yazan 'Cilde yedirin ' lafını yanlış anlayınca, karışımı yiyen Ozan'ın hormonları yükselir. Şimdi kurtulması gereken kişi Zeynep'tir.

Zeynep ve Ozan Palyaço Olur
Pastanede doğum günü kutlanacaktır. Küçük bir çocuğun doğum günü olduğu için palyaço sözü vermiştir Zeynep. El mecbur, Zeynep ve Ozan palyaço olurlar.

Çalışan Kadın Zeynep
Zeynep, pastanesini açtı açalı zengin, meşgul ve yorgun bir kadına dönüşmüştür. Ozan ilk başta bunu Zeynep'in, kendisinin yıllardır neler çektiğini anlaması için bir fırsat zannetse de, işler içinden çıkılmaz bir hal almıştır bile.

Yayın Günü: 25 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 23.30