DİZİ / BİR ÇOCUK SEVDİM 39. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bir Çocuk Sevdim 39. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Sezon Finali)

Heyecan dolu sezon finali...

Emine 'nin olmayan birini tanıştırması bütün aileyi şoke etmiştir. Emine, Selim 'in varlığını kanıtlamak için çırpınır. Onun çaresiz hali herkesi perişan eder.

Mine 'yle Timur evlenmeye hazırlanmaktadır. Mine, Sinan 'ı üzmeden bu haberi kendisi vermek ister. Ve burada kızıyla beraber Sinan 'a sığınmış olan Ena ile tanışır. Mine ve Sinan birbirlerine mutluluklar dilerken ikisi de buruktur. Öte yandan Ena 'nın ölen kocasının ailesi kızın peşine düşmüştür. Ena ve Yasmina 'yı, Sinan 'la beraber görürler. Sözle başlayan tartışma, kavgaya dönüşür.

Merve 'den sonra Timur 'a da tuhaf telefonlar gelmeye başlar. Bu arada Merve, Deniz 'le elele yürürken babasına yakalanır. Ancak Timur 'un verdiği tepki, kızın beklediği gibi olmaz.

Turan bir yandan Mine 'nin mutluluğuna sevinirken bir yandan Emine için üzülmektedir. Esmahan 'la dayanışma içindedirler. Bu arada Yannis 'in Esmahan 'a sürpriz bir teklifi vardır.

Mine ve Timur nihayet mutlu bir şekilde nikâh masasına otururlar. Davetsiz bir misafir, bu mutluluk manzarasını izlemektedir. Öte yandan artık durumu kabullenen Sinan da, Mine 'siz yeni bir hayatın eşiğindedir. Birden karşısına çıkıveren kişinin her şeyi altüst edeceğinden ise henüz kimsenin haberi yoktur.

Yayın Günü: 18 Haziran Pazartesi
Yayın Saati: 20.00