DİZİ / BİR ÇOCUK SEVDİM 22. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Bir Çocuk Sevdim dizisinin 22. Bölüm Özeti Star Tv web sitesinde yayınladnığı anda sitemizde yer alacaktır. Bir Çocuk Sevdim 22. Bölüm fragmanı ve 21. bölümde yaşananlar.

Sinan'ın beraberlik hayalleri!

Sinan, Mine ve oğluyla beraber yeni bir hayat kurmak için harekete geçer. Derin'in yanından ayrılır ve kendine bir ev tutar. Öte yandan Timur da Mine'nin ilgisini çekmeye çalışmaktadır. Beraber gittikleri kalabalık bir ortamda umduğundan fazlasını bulur. Bu defa Mine, başka bir kadın nedeniyle Timur'a karşı hislerini tartmaya başlayacaktır.

Turan dibe doğru gidiyor!

Turan'ın mahkemede söyledikleri, Esmahan'ı daha da sarsmıştır. Bir an önce kendi ayakları üzerinde durmak ister. Tesadüfen bulduğu iş, herkesi hayrete düşürse de Esmahan kararlıdır. Yalnızlığına gömülen Turan ise dibe doğru gitmektedir.

Emine, Bekir'le ilişkisini daha ileriye götürmek ister. Uydurduğu hayat hikayesini sürdürür. Bu arada tehlikeli bir karşılaşmanın kendisini beklediğinden habersizdir

Öte yandan alacaklılar Derin'i iyice sıkıştırmaktadır. İstediği kamera görüntülerini elde edemeyince Timur'dan da para alamaz. Çaresizce her yolu dener. Artık dayanacak gücü kalmamıştır.