DİZİ / BENİM ADIM GÜLTEPE 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Benim Adım Gültepe Dizisi 2. Bölüm özeti:

Gülümser aşkından kaçıyor
Geceyi sokakta beraber geçiren Seyfi ve Fevzi, Komiser Yavuz ' un çevirdiği kirli işlere tanık olurlar. Seyfi ve Fevzi bu durumu Eşref ' e anlatmaya kara verir.

Halil, aşkından yanıp tutuştuğu Gülümser ' in evine çatkapı gelir. Bu beklenmedik ziyaret Gülümser ' e zor anlar yaşatır. Canından çok sevdiği oğlu ve yasak aşkı arasında sıkışıp kalan Gülümser, Halil ' den ayrılmaya karar verir. Ancak Halil, deli divane olduğu Gülümser ' in bu kararını kabul etmez.

Suna ' nın kızı Nazlı ve kardeşi, Meziyet ' e rağmen baba evine geri döner. Ancak Gültepe ' ye gelişi hayli olaylı olur. Meziyet, eşyaların eve taşınmasını engellemek için elinden geleni ardına koymaz. Mahalleyi beğenmeyen ve herkesi küçümseyen Nazlı ise, taşınmalarına yardım eden Basri ' yi de tersleyince karşısında Seyfi ' yi bulur. Abisine sahip çıkan Seyfi, Nazlı ve Murat birbirine girer.

Babası Saadettin ' i gizlice gözetleyen Fevzi, gördükleri karşısında buz kesilir. Bu sırada abisi Reşat, babasının yaptıklarına seyirci kalamaz ve polise ihbar eder. Evlerinin polis tarafından basılması Fevzi ' ye ikinci bir şok yaşatır.