DİZİ / BEHZAT Ç. 8. BÖLÜM FOTO GALERİ

Behzat Ç dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti.

Geçmişin Gölgesi

Behzat Ç. ve ekibi aldıkları cinayet ihbarı üzerine olay yerine giderler. Ayla adında genç bir kadın evinde öldürülmüştür. Yapılan ilk incelemeler, genç kadının darp sonucu öldüğünü gösterir.

Polise ihbarda bulunan kişi, Ayla'nın ikiz kardeşi Aslı'dır. Tek yumurta ikizi olmalarına rağmen, Ayla ve Aslı arasında fiziksel benzerlik dışında bir ortak yön yoktur. İki kardeş, anne babalarının ayrılmasının ardından uzun süre görüşmemişler; farklı çevrelerde büyümüşlerdir.

Soruşturma ilerledikçe Ayla'nın yakın zaman önce işinden kovulduğu ve uyuşturucu kullandığı ortaya çıkar. Maddi durumu iyi olan Aslı, kardeşi Ayla'ya parasal destekte bulunmuştur. Behzat Ç. ve ekibi, cinayeti aydınlatmak üzere Sarı Ahmet lakaplı uyuşturucu satıcısının peşine düşerler. Sarı Ahmet, Ayla'yı canlı olarak gören son kişidir.

Bahar, Behzat Ç.'yi görmek için cinayet büroya gider. Behzat Ç. bir cinayet şüphelisini sorgulamaktadır. Bahar, Behzat Ç.'nin sorgulama yöntemine istemeden şahit olur. Behzat Ç.'nin şüpheliye attığı tokatlar Bahar'a geçmişinde polis şiddetine maruz kaldığı zamanları hatırlatır. Üniversitede birlikte mücadele ettiği solcu arkadaşlarını bulur. Bir dergi çıkarmaktadırlar.