DİZİ / BEHZAT Ç. 33. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kızılcahamam

Behzat Ç. ve Savcı Esra, hafta sonu tatili için Kızılcahamam'a gelmişlerdir. Ertesi sabah Şevket ve Nesime de ani bir sürprizle onlara katılır. Behzat Ç. ağabeyinin yaptığı bu sürpriz ziyaretten hiç hoşlanmamıştır. Şevket bir yandan beraber eğlenmenin planlarını yaparken bir yandan da çıkacağı domuz avı için heyecanlanmaktadır.

Behzat Ç.'nin kaldığı otelde düzenlenecek olan nükleer enerji konulu sempozyumun konuşmacılarından Safiye, sempozyum sabahı ansızın kaybolur. Jandarma ekipleri kısa sürede Safiye'nin cesedine ulaşır.

Safiye'nin av tüfeği ile vurulduğu tespit edilir. Behzat Ç. cinayeti çözmekte jandarma ekiplerine yardımcı olacaktır. Safiye'nin kocası Sadettin ile arasında sorunlar olduğu anlaşılır. Ayrıca Safiye'nin sempozyuma katılan Ümit adındaki konuşmacıya önceden hakaret davası açtığı öğrenilir.

Balistik raporundan ise hiç beklenmedik bir sonuç çıkar; Safiye'nin vücudundan çıkan kurşun, Şevket'in avda kullandığı silahtan çıkmıştır. Behzat Ç. Ağabeyi Şevket'i kendi elleriyle adalete teslim etmek zorundadır.