DİZİ / BEHZAT Ç. 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Behzat Ç 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti.

Behzat Ç. kızının intiharından sonra hayata küsmüş, kendini toparlayamamıştır. Bir süre sonra yaşadığı sanrılar mesleğini olumsuz etkilemiş, sonunda akıl hastanesine yatırılmıştır. Behzat Ç. iki aydır hastanede tedavi görmektedir.

Bahar dedesini hastaneye getirdiği bir sırada Behzat Ç.'yi görür. Bahar, Behzat Ç.'nin ilk aşkıdır, evlenecekleri sırada ayrılmışlardır. Şevket'in devreye girmesiyle yıllar sonra gerçekleşen bu buluşma hastane koridorlarında kalmayacaktır.

Bu sırada cinayet büro ekibi böbrekleri alınmış bir çocuğun cesedini bulurlar. Cinayetin arkasında organ mafyası vardır. Emniyet teşkilatı organ mafyasının peşine düşer. Bir süre sonra mafyanın elinde bir çocuğun daha olduğu anlaşılır.

Çocuğu kurtarmak için hızlı hareket edilmesi gerekmektedir. Emniyet Müdürü bu işi çözecek tek kişinin Behzat Ç. olduğuna inanır. Bu durumda Behzat Ç.'nin akıl hastanesinden çıkarılması gerekmektedir.

Şevket, Emniyet Müdürüyle konuşur, kardeşinin iyileştiğini söyler. Emniyet Müdürü, Behzat Ç.'yi soruşturmanın başına geçmesi için ikna eder. Behzat Ç. akıl hastanesinden çıkıp kaçırılan çocuğu kurtarmak için zamanla yarışmaya başlar. Tabii kendi yöntemiyle...