DİZİ / BEHZAT Ç. 13. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yarım Kalmış Hesaplar

Tayyar, Behzat Ç.'den intikam almak için Şevket'i kaçırmıştır. Behzat Ç. Şevket'in kaçırıldığını öğrenince çılgına döner. Abisini kurtarmak için harekete geçer. Behzat Ç. Şevket'i bulmaya çalışırken Tayyar'ın neden kendisinden intikam almak istediğine de cevap arayacaktır.

Ünlü sinema oyuncusu Gül yeni sinema filminin çekimleri için Ankara'dadır. İş dünyasının tanınmış simalarından *Ercüment Çözer, Gül'ün eski sevgilisidir. Bir iş için Ankara'ya gelmiştir. Bu sırada Gül'ün Emre adında genç bir iş adamıyla birlikte olduğunu öğrenir.

Ercüment, Gül'ün Emre'yle birlikte olmasını kabullenemez, bunun üzerine Emre'yi öldürür. Cinayet Büro ekibi film setine giderek çalışanları sorgular. Gül'e destek olmak için sürekli yanında bulunan Ercüment, Behzat Ç.'nin dikkatini çeker. Soruşturma ilerledikçe Behzat Ç.'nin Ercüment'e yönelik şüphelerini iyice artar.

Behzat Ç. ekibiyle birlikte cinayeti aydınlatmaya çalışırken, Şevket'in Tayyar tarafından kaçırıldığını öğrenir ve abisini kurtarabilmek için zamana karşı yarışmaya başlar.