DİZİ / BEBEK İŞİ 1. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bebek İşi Dizisi 1. Bölüm özeti:

Limon yapım imzalı, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar’ın paylaştığı bir bebeğin gözünden yetişkinlerin hayatını konu alan dizi ‘Bebek İşi’ yakında Show Tv'de başlayacak.


Televizyon dünyasında Haziran ayında pek çok dizinin sezon finali yaşanırken, Show TV’de yaz tatili yok.

Severek ve eğlenerek izlenen diziler ve programlar yaz boyunca kesintisiz ve yeni bölümleriyle devam ederken yani projeler de ekrana gelmeye hazır.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar’ın paylaştığı bir bebeğin gözünden yetişkinlerin hayatını konu alan kahkaha tufanı komedi dizisi de çok yakında Show TV’de başlıyor.

Limon yapım imzalı ‘Bebek İşi’ adlı komedi 7’den 70’ e herkesin yeni tutkusu olacak.

Ayrıca dizilerin kahramanları da, sıcak yaz günlerinde de yine; maceraya, heyecana, eğlenceye, aşka ve kahkahaya davetiye çıkarıyorlar.

Yayınlandığı ilk günden bugüne kahkahanın dozunu düşürmeyen ‘Pis Yedili’, aşkı için kendi fabrikasında işçi olan gencin hikayesi ‘Aşk Emek İster’, Yeşilçam filmleri tadında ‘Salih Kuşu’ ile birbirinden komik olayların ve birbirinden güzel arkadaşlıkların anlatıldığı “Her Şey Yolunda Merkez” dizisi Show TV’de yeni bölümleriyle izleyenlerini yaz tatillerinde de yalnız bırakmayacak.