DİZİ / AVRUPA AVRUPA 71. BÖLÜM FOTO GALERİ

Avrupa Avrupa 71. Bölüm özeti:

Melisa'nın eşyalarını koyacak yer bulamaması üzerine çözüm olarak Gül, Can'ın eşyalarını ona geri vermeye karar verir. Bu durum henüz boşanmadıkları için Can'ın çok ağrına gider. Karısıyla hiç bir şekilde iletişim kuramadığını düşünen Can, aralarında ki bağın iyice kopmasından korkarak ATM Kafe'de çalışmak ister.

Bu isteğini Matmazel, Muhtar ve Tekin'e sunan Can, kafede para talep etmeden çalışmaya başlar... Gül, Can'ın onunla çalışmasına hiç sıcak bakmasa da giderek bu durumu Can'dan intikam alma yöntemine dönüştürecektir…

Ferdi ve Mahir'in başı iş ortaklarından biriyle büyük derttedir. Anlaşma sağlanmazsa Koparan ve Beceren ailesini maddi açıdan zor günlerin beklediği bir döneme girilecektir. Ferdi ve Mahir'i bu çıkmazdan ancak işinin ehli bir avukat kurtarabilir.

Can, Melisa'dan hiç hoşlanmamaktadır. Onda hiç kimsenin farkında olmadığı garip davranışlar sezmektedir.. Gördüklerini herkese anlatsa da bir türlü kimseyi inandıramaz. En sonunda bütün aileye Melisa'nın tutarsız davranışlarını gösterme fırsatı elde eder.