DİZİ / AVRUPA AVRUPA 59. BÖLÜM FOTO GALERİ

Avrupa Avrupa 59. Bölüm özeti:

Gülbahar, Gül, Emre ve Ferdi, Emre'nin okul gösterisinden döndüklerinde eski günlerde çekilmiş aile videoları ortaya saçılır.. Gülbahar ısrarla düğün videosunu izlemek istemektedir. Ferdi ilk başta karşı çıksa da dayanamaz ve düğün kaseti izlenmek üzere video cihazına takılır. Ancak düğünün en önemli anında kesilen ve araya giren görüntü Gülbahar'ı şok eder.

Ferdi yanlışlıkla kasetin üzerine başka görüntü kaydetmiştir.. Hatasını nasıl affettireceğini bilemeyen Ferdi, Gülbahar'ın ceza olarak verdiği nikah tazeleme kararına evet demek zorunda kalır.. Koparanlar ailesinde tazelenen nikahın hazırlıkları başlamıştır.. Ama Ferdi'nin, Mahir ve çocukların yardımına ihtiyacı vardır..

Nermin'den habersiz hazırlıklar sürerken, tesadüf eseri durumu öğrenen Nermin boş durmaz ve oda nikah tazelemek ister. Mahir durum karşısında şok olsa da yine karısına hayır diyemez.

Bu sırada Can ve Gül'ün arasında ailelerinin nikahı üzerine başlayan tartışma sonucu Gül'ün kalbini kıran Can da yeni evlenmiş olmalarına rağmen nikah tazelemekten kaçamaz. Kısacası bu hafta eskiden yeniye bütün çiftler nikahlarını tazeleme telaşına düşer.

Organizasyonlar sürerken hanımların kaprisi ortamı iyice kaynatır.. Bu sırada Emre kendisindeki soğuk algınlığı virüsünü yavaş yavaş herkese bulaştırmaya başlamıştır.. Kafeye gelen güzel bir müşteriyle tanışan Tekin, yorgan döşek yatan arkadaşı Muhtar'a da kızın arkadaşını ayarlamaya söz verir.

Tam sözleşip beraber olacakları gece, kızlar Tekin ve Muhtar'ı öyle bir halde bulur ki apartmandan koşarak kaçarlar.. Muhtar ve Tekin yine talihlerine yanarlar.. Meydanda yapılacak düğün için herşey hazırlanmıştır ama bütün aile bireyleri hastalıktan kırılmaktadırlar..

Meydan'a yağan kara, bütün hastalıklara ve soğuktan kaçan misafirlere rağmen kimse inatla düğünü iptal etmek istemez.. Boş meydanda, karlar altında 3 çiftinde nikahı tazelenir..