DİZİ / AVRUPA AVRUPA 53. BÖLÜM FOTO GALERİ

Avrupa Avrupa 53. Bölüm özeti:

Can'ın Eğlencesi Olan Dart Hobisini Eve Taşıması Gül'le Aralarında Gerginliğe Sebep Olur. Gül, Can'ın Dartı Eve Asmasını Kalabalığın Eve Toplanmaması Şartıyla Kabul Eder. Ama Ertesi Gün Gül'ün Eve Geldiğinde Gördüğü Manzara İkili Arasında Şiddetli Bir Kavga Başlatır..

Çocukların Bu Kavgasını Duyup Anlam Veremeyen Koparan Ve Beceren Aileleri Şaşkındır. Beyler Çocukların Arasına Girmemekten Yanayken, Olayın Sebebini Öğrenince Arayı Bulma Görevi Yine Hanımlara Düşer.

Gülbahar Ve Nermin Gül'e Verdikleri Nasihatlerle Çiftin Arasını Düzeltmeyi Başarır. Ancak Bu Nasihatleri Verirken, Kocaları Tarafından Kendilerine Yapılacak Sürprizden Henüz Habersizdirler…

Bu Sırada Araları Düzelen Can Ve Gül Mutlu Günlerine Geri Dönmüşlerdir Ancak Gül Son Zamanlarda Çok Mutsuz Gözüken Matmazel İçin Üzülmektedir. Can'ın Yeni Asistanlık Yapmaya Başladığı Doktor Eralp, İstanbul'a Yabancıdır.

Bir Gün Can'ın Davetiyle Kafeye Gelen Doktor Eralp Ve Matmazel Arasında Elektriklenme Başlar. Birbirlerini Tanıma Süresince Eralp'in Şüpheli Tavırları Matmazel'i Korkutur. Gül Çare Olarak Eralp'i Çözmek Adına Koparanlar'da Bir Yemek Düzenlemeyi Önerir. Teklifi Kabul Eden Eralp'i Gülbahar'ın Yemekleri Eşliğinde Büyük Bir Jüri Değerlendirmesi Beklemektedir…